Prodej bytu 3+1, 78 m2, Havlíčkův Brod

Cena: 4 350 000 Kč
Financování:na hypotéku za 18 735 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Havlíčkův Brod
Lokalita: Havlíčkův Brod
Ulice: Žižkov II
PENB: G
Aktualizace: 18.06.2024 08:37
Číslo zakázky: 6627590
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 241 m2
Obytná plocha: 78 m2
Počet pater: 4
Patro: 4
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o výměře 78 m2, nacházející se v klidné části Havlíčkova Brodu. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení s výbornou dostupností do města a současně klidným okolím. Jedná se o skvělou příležitost, jak získat bydlení s kvalitní rekonstrukcí.

Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Rekonstrukce zahrnovala novou elektroinstalaci, vodoinstalaci, kuchyňskou linku, koupelnu s vanou a toaletou, nové podlahy a také nové rozvody topení.

Dispozičně se bytová jednotka skládá ze dvou ložnic, prostorného obývacího pokoje, kuchyně, koupelny s vanou a oddělenou toaletou. Dále zde najdete prostornou šatnu a balkón, v suterénu domu dále pak sklep a další společné prostory.

Byt se nachází v klidné části Havlíčkova Brodu, což poskytuje klidný a pohodlný životní styl. V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školek, školy, restaurací a obchodů. Dopravní dostupnost je vynikající, s autobusovou zastávkou v blízkosti domu a rychlým spojením do centra města.

Z důvodu, zatím nepředloženého energetického průkazu náročnosti budovy uvádíme třídu G.

Tento byt nabízí vše, co potřebujete k pohodlnému a modernímu bydlení. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si tento byt mohli prohlédnout a stát se jeho vlastníky.

Pro více informací a domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Petr Kuchta
tel: +420777855560

logo RK EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář
Havlíčkovo náměstí 161
Havlíčkův Brod
tel: +420 608 824 283
www.rkevropa.cz
havlbrod@rkevropa.cz

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 33 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop